Overvågning og sikkerhed

Med en bred viden inden for overvågning og sikkerhed, hjælper Gelt El gerne med sikkerhedsoptimering af dit hjem eller af din virksomhed. Vi tilbyder både hjælp til vejledning i forbindelse med valg af sikkerhedsløsning samt til opsætningen heraf. På den måde får du bedst mulige forudsætninger for at få matchet dine ønsker og behov med den valgte løsning.

Korrekt opsætning af overvågning og sikkerhed

Det er vigtigt at have en fagmand til at stå for opsætningen, så sikkerhedssystemet bliver monteret korrekt.
Hvad end det drejer sig om enkelte alarmer eller mere omfattende sikkerhedssystemer, kan du roligt kontakte Gelt El.

Bestiller du gennem os, klarer vi resten. Vi arbejder med en række forskellige produkter og står derfor gerne for både:

  • Opsætning af tyverialarmer
  • Opsætning af videoovervågning
  • Opsætning af vandalarmer

Vi går ikke på kompromis

Eftersom at det er vigtigt, at der er styr på overvågning og sikkerhed, prioriterer vi denne type af opgaver rigtigt højt – da det jo handler om jeres tryghed. Derfor går vi heller aldrig på kompromis med kvaliteten af denne typer opgaver, da der ikke er råd til den mindste fejl.

Vi tilbyder opsætning af overvågning og sikkerhed på hele Sjælland og udfører særligt mange opgaver i nærheden af Storkøbenhavn og Nordsjælland. Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon +45 42 95 25 92 eller send os en mail til gelt@gelt.dk – så vender vi tilbage, så snart vi kan.

Lad os hjælpe dig med at optimere sikkerheden af din virksomhed eller af din bolig. Vi står gerne for både opsætning af overvågnings- og sikkerhedsløsninger til privathjemmet og ligeledes til lager- eller kontorbygninger. Ingen opgave er for stor eller lille – så kontakt os gerne og fortæl mere om dit forestående projekt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Overvågning til dine hus- eller kontor omgivelser

Ofte får man alt for meget overvågningsudstyr, end hvad der er brug for.
Lad os rådgive dig med, at finde det korrekte udstyr, der sikrer dig i dit område.