Opsætning af dørtelefonanlæg

Vi hjælper også med opsætningen af dørtelefoner i lejlighedskomplekser. Vi installerer det hele – både i de enkelte lejligheder og ude foran komplekset.

Hvis I bestiller hos os, skal I ikke bekymre jer om noget i forhold til opsætningen.
Vi har et tæt samarbejde med Videx og bruger derfor deres produkter, når vi monterer. Det betyder, at I heller ikke skal tænke på at få bestilt dem – det sørger vi for.

Grundet vores tætte samarbejde med Videx har vi stor kendskab til produkterne, og vi kender dem derfor ned til mindste detalje, hvilket sikrer optimal vejledning og opsætning.

Typer af dørtelefoner

Gennem Videx forhandler og monterer vi blandt andet produkter inden for følgende:

  • Audioløsninger
  • Videoløsninger
  • GSM-løsninger
  • KIT-systemer
  • Elektronisk adgangskontrol

Der er altså flere forskellige typer, og hvis I har brug for vejledning, hjælper vi også gerne med det. Hvert produkt tilbyder nogle forskellige ting, og vi er godt klar over, at det kan være svært at finde rundt i, hvad der passer til jeres ønsker og behov. Netop derfor står vi til rådighed med kyndig vejledning.

Hent hjælp hos os

Mangler du en professionel elektriker til at montere eller udføre service på dørtelefoner i et nyt lejlighedskompleks, udfører vi vores service på hele Sjælland. Særligt har vi mange kunder i nærheden af Storkøbenhavn og Nordsjælland. Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe, eller ønsker du at høre mere om vores produkter, er du altid velkommen til at tage kontakt. Hvis I køber dørtelefoner gennem os, følger der desuden garanti med. I tilfælde af fejl eller behov for service, kommer vi da og klarer opgaven. Ring til os på telefon 42 95 25 92, eller send os en mail til gelt@gelt.dk – så kan vi tage om snak om, hvad der er behov for. Vi glæder os til at høre fra jer.

Dørtelefon til din ejendom

I dag er der uendelige muligheder og udvalg af dørtelefoner.
Lad os guide dig med at finde den korrekte til din ejendoms behov og beboerer.
Vi hjælper selvfølgelig også med installationen.