El-installationer

Elektrikerarbejdet omfatter et stort område, hvorfor man kan have brug for en elektriker i mange forskellige sammenhænge. I nogle tilfælde er du måske selv i stand til at klare opgaven, dog vil vi altid mene, at det er en god idé at få hjælp af en autoriseret elektriker, når det drejer sig om arbejde på el-installationer.

Vores services

Hos Gelt EL tilbyder vi hjælp til en række forskellige ydelser, og vores brede erfaring gør os i stand til at udføre arbejde på alle former for el-installationer. Vores services dækker blandt andet over:

  • Belysning i butikker
  • Renoveringer af butikker
  • Udskiftning el-tavler
  • Renovering af badeværelser
  • Dørtelefon anlæg
  • Datainstallationer
  • Køkkeninstallationer
  • Renovering af huse og lejligheder

Du er altid velkommen til at kontakte os

Vi har kompetencerne i orden indenfor alle disse områder og hjælper glædeligt med forestående arbejde på dine el-installationer. Den faglige kvalitet er altid i højsædet for os, og vi går aldrig på kompromis med slutresultatet.

Det betyder blandt andet, at vi aldrig efterlader en opgave, før vi selv er tilfredse med det udførte.
Vi gør desuden meget for, at der er god kommunikation mellem os og kunder, så der ikke opstår nogen tvivl gennem forløbet.

Vi udfører arbejde for både private og erhvervskunder, og vi ser ikke nogen opgave som hverken for stor eller lille til os. Har du brug for hjælp til en større entrepriseopgave, forestår vi også gerne denne.

Vi udfører særligt mange opgaver i nærheden af Storkøbenhavn og Nordsjælland, men kører gerne ud til kunder på det meste af Sjælland. Har du brug for hjælp til en forestående renovering af dine el-installationer, eller er der tale om mindre opgaver?

Kontakt os på telefon +45 42 95 25 92 eller send os en mail til gelt@gelt.dk – så vender vi tilbage med svar, så snart vi kan.

Vi står altid klar med sparring og vejledning og glæder os til at høre fra dig.

Elektriker til hverdagens store og små problemer?

Vi vejleder, lytter og arbejder med målet om kvaliet og glade kunder – kontakt os i dag