Hvem er vi?

Gelt EL er din lokale elektriker, som glædeligt hjælper med alle typer af opgaver. Vi er to personer, som står bag virksomheden. Vi har begge erfaring siden 2009, og vi har derfor mange års erfaringen inden for faget. Netop dette er med til at højne kvaliteten i vores arbejde, og vi bestræber os altid efter at yde den bedst mulige service for dig. Det tror vi på bliver gjort ved at levere det bedst mulige håndværk.

Vores medarbejdere er alle uddannede og særdeles kompetente. Vi sørger ligeledes for videreuddannelse, så vi hele tiden kan leve op til nye standarder, tendenser og arbejdsopgaver. Vi møder altid op med et smil, og det bliver endnu bredere, når vi ser tilfredse kunder.

Vores ekspertiseområder

Vi har ikke kun ét ekspertiseområde – vi har mange. Vi hjælper med alle slags elektrikeropgaver. Vi gør meget ud af at være omstillingsparate og kompetente inden for mange forskellige områder. For os betyder det ikke noget hvilken type arbejde, du skal have hjælp med – det vigtigste for os er, at arbejdet bliver gjort ordentligt. Vi hjælper med opgaver som for eksempel:

  • Elinstallationer
  • Opsætning af dørtelefoner
  • Opsætning af overvågning og sikkerhed

Kontakt os

Hvis du er det mindste i tvivl om, vi er de rigtige til at udføre det elektrikerarbejde, du skal have lavet, må du meget gerne kontakte os.

I tilfælde af spørgsmål, kan du altid ringe til os på telefon
+45 42 95 25 92. Du kan også sende os en mail til gelt@gelt.dk – så svarer vi dig hurtigst muligt.

Vi udfører primært vores arbejde i Storkøbenhavn og Nordsjælland, men har kunder på hele Sjælland.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Elektriker til hverdagens store og små problemer?

Lad os hjælpe dig med at komme i mål. Vi vejleder, lytter og arbejder med målet om kvaliet og glade kunder